مزایای شغل رستورانداری و فست فود نسبت به سایر شغلها چیست؟
در این مقاله به مزایای شغل رستورانداری و فست فود نسبت به سایر شغلها خواهیم پرداخت .
در سالهای اخیر در تمام کشورهای دنیا خصوصاً کشورهای توسعه یافته و مدرن صنایع غذایی و صنعت غذا، در زمینه تنوع، روش پخت ، انواع طعم و مزه و ارتقاء کیفیت غذاها تحولات اساسی و زیادی به وجود آمده است. که پیشرفت این صنعت که یکی و شاید مهم ترین و اصلی ترین نیاز انسان است افراد زیادی را به سمت شغل رستورانداری پردرآمد چه به صورت یک رستوران و فست فود کوچک چه به صورت رستورانهای بزرگ و حتی زنجیرهای سوق داده است. در این مقاله مزایا و امتیازهای شغل رستورانداری و فستفود را که یکی از پردرآمدترین شغلها در صنعت غذایی است به شما همراهان عزیز و تقاضاکنندگان راه اندازی رستوران و فست فود ارائه میکنیم تا بتوانید مصمم، با اراده و پرانگیزه قدم به حیطه شغل رستورانداری دوست داشتنی و پردرآمد بگذارید.
1. با توجه به رکود اقتصادی در سرتاسر دنیا و خصوصاً کشورمان ایران که تحت تحریم اقتصادی است بسیاری از کسب و کارها به دلیل اینکه جزء نیازهای اصلی و اولیه مردم محسوب نمیشوند به رکود و تعطیلی رسیدهاند با این وجود صنعت رستوران و فست فود به دلیل اینکه غذا خوردن و رفع گرسنگی اصلیترین نیاز انسانها است خیلی تحت تاثیر این قضایا قرار نگرفته است و چه بسا توسعه یافته اند.
2. همه مردم دنیا برحسب فرهنگ غذا خوردنی که دارند در طول روز 2 تا 3 بار وعده غذای اصلی دارند و با توجه به نیاز به غذا خوردن خیلی بیشتر به رستورانها و فست فودها مراجعه میکنند تا کسب و کارهای دیگری که در سطح جامعه فعالیت می کنند و این امر میتواند یکی از برتریهای این کسب و کار نسبت به بقیه کسب و کارها باشد.
3. یکی از مواردی که برای شروع کسب و کارمان حتماً باید در نظر داشته باشیم زمان بازگشت سرمایه به چرخه کسب و کار است که در صنعت رستوران و فست فود بلافاصله بعد بازگشایی رستوران یا فست فود، فرآیند بازگشت سرمایه آغاز می شود و زمان زیادی نیاز نداریم تا منتظر بازگشت پروسه سرمایه گذاری باشیم.
4. وجود سیستم نقد فروشی و حداقلی نسیه فروشی این کسب و کار نسبت به بقیه کسب وکارها، یکی از مزایا و ویژگیهای این کسب و کار پردرآمد است و این موضوع باعث بوجود آمدن چرخه مناسب گردش مالی و حساب های بانکی صاحب رستوران است.
5. طبق نظریات آماری بررسی شده تناسب تعداد مشتریان و تقاضاکنندگان غذا در ایران به تعداد رستورانها و فست فودهای پرکار (با توجه به کیفیت غذای استاندارد) در سطح و اندازه بسیار بالاتری در برابر سایر مشاغل قرار دارد و این نظریههای معتبر آماری باعث شده تا صنعت رستوران و فست فود در رتبه بندی اقتصادی عرضه و تقاضا در سطح و رتبه بسیار خوب و ارزندهای باشد و همیشه تعداد لازم و کافی برای تقاضای غذا در سطح کشورمان ایران وجود داشته باشد.
6. با توجه به این مسئله که حضور مردم در رستوران و فستفودها خصوصاً آنهایی که دیزاین و دکوراسیون زیبا و جذاب و فضای دلنشینی برای نشستن دارند فقط شامل جنبه غذاخوردن را ندارند و 3 هدف تشریفات، تفریح و غذا خوردن کنار هم را دنبال میکنند و این 3 هدف در کنار هم از لحاظ نیاز روحی و روانی و تغذیهای باعث بوجود آمدن جذابیت در سطح بسیار بالایی برای مشتریها و مردم شده است هر چند هر کدام از این 3 نیاز به تنهایی خود میتواند باعث مراجعه مردم و اشخاص به رستوران ها و فستفودها شود.
7. رستوران و فستفودداری یکی از محدود شغلهایی است که نسبت سرمایه گذاری اول به میزان درآمد خالص ماهیانه آنها فاصله بسیار کمی دارد و اگر شروع و آغاز کار و فرآیند پیشرفت در کار کامل و دقیق و طبق اصول درست باشد و شیوه های مدیریتی به بهترین شکل و نحو انجام شود میتواند باعث میزان درآمد بسیار زیاد و بازگشت سرمایه فوری به کسب و کار شما گردد. توجه به این قضیه که هر شغل و کسب و کاری نیاز به تخصص و رعایت اصول اساسی و کلیدی و حرفهای دارد ، لذا در صنعت رستوران داری نیز باید این موضوع را مدنظر داشته باشید.
8. یکی دیگر از امتیازات کسب و کار رستوران و فست فود ایجاد کار برای افراد بیکار و غیر متخصص و ساختن افراد متعهد و متخصص برای کمک به رشد کسب و کار در کشورمان است.
9. جایگاه اجتماعی و رده شغلی بالای رستورانداری و فست فودداری یکی از مزیتها و ویژگیهای این کسب و کار است.
10. حضور گسترده مشتریان و مردم در رستوران و فست فود باعث شده تا مشتریان به رسانهای گویا برای تبلیغات این کسب و کار تبدیل شوند. در صورتیکه رضایت کافی از محیط و کیفیت غذای شما داشته باشند به شکل دهان به دهان می توانند تبلیغات گسترده و کم هزینهای برای کسب و کار شما داشته باشند.
11. شغل رستورانداری و فست فود باعث رونق و پیشرفت خیلی از مشاغل مانند کارخانههای تولید کننده نوشیدنیها، کنسروها و انواع سس ها، کارگاهها و کارخانههای تولید انواع نان و توسعه صنعت کشاورزی ، گوشت و مرغ و ماهی ، لبنیات و … در جامعه می شود که از لحاظ رونق اقتصادی امتیاز بسیار بالایی ایجاد میکنند.